RESTAURANT ALAIN BIANCHIN TEL. +32 2 657 67 88
La Carte August - September

Augustus / september kaart 

Voorgerechten

 

Gerijpt rundvlees Holstein fijne ravioli van knolselder

Sint-jansnoten/Cazetteolie

€ 34

 

Keizerlijke noorse kreeft gestoomd met schaaldieren, walnoot pasta

Gedroogde bloemen van venkel/boekweit-sesame nougatine

€ 39 voorgerecht/€ 55 gerecht

 

Nori gerookte holle oesters van St-Vaast-La-Hougue, gejodeerde vinaigrette

Groene selder/linzen uit Norcia

€ 39

 

Gesneden witte tonijn van Saint-Jean de Luz

Verse Paimpol kokosnoothummus/soja-sesam vinaigrette

€ 36

 

Aangebraden eendenlever

Mirabelle pruimen/peperkoek/Triple Caulier

€ 39

 

Vis, vlees, gevogelte

 

Visvangst van de dag

Verse Paimpol kokosnoot/basilicum/pimientos de Piquillo

€ 48

 

Gebraden « au sautoir » filet van rundvlees Simmenthal

Gevilde uinen/eendenlever/butternut chutney/Etivaz

€ 55

 

Wilde eend gebraden

Selderij/vijg/rode wijn sap/bergamot

€ 46

Kaas

 

Gerijpte kazen van Julien Hazard te Ukkel

€ 18

 

Nagerechten

 

Geglaceerde perziken

Amanden/hibiscus

€ 16

 

Mascarponeroom

Witte Ivoor chocolade

€ 16

 

Chocoladepalet, koekje sacher

Jivara melkchocoladeroom, Guanaja zwarte chocolademousse

€ 16

 

We vestigen uw aandacht op het feit dat de kaart niet beschikbaar is op vrijdag en zaterdagavond.

Alle prijzen zijn btw en dienst inbegrepen.

 

 

Carte août / septembre

Entrées

 

Bœuf Holstein maturé en fines ravioles de céleri au foin 

Noix de la St-Jean/huile de Cazette

€ 34

 

Langoustines Impériales cuites à la vapeur de crustacés, pâte de noix

Fleurs séchées de fenouil/nougatine sarrasin-sésame

€ 39 entrée/€ 55 plat

 

Huîtres creuses de St-Vaast-La-Hougue fumées au nori, vinaigrette iodée

Lentilles de Norcia/céleri vert

€ 39

 

Emincé de thon blanc de Saint-Jean de Luz

Houmous de cocos de Paimpol frais/vinaigrette soja-sésame

€ 36

 

 Foie gras de canard poêlé

Mirabelles/pain d’épices/Triple Caulier

€ 39

 

Poisson, viande, volaille

 

Pêche du jour poêlée

Cocos de Paimpol frais/basilic/pimientos de Piquillo

€ 48

 

Filet de bœuf Simmenthal poêlé au sautoir

Oignons farcis/foie gras/chutney de butternut/Etivaz

€ 55

 

Canard sauvage rôti

Céleri/figue/jus au vin rouge/bergamote

 € 46

 

Fromages

 

Fromages affinés par Julien Hazard à Uccle

€ 18

 

Desserts

Pêches confites

Amandes/hibiscus

€ 16

 

Crème mascarpone

Chocolat blanc Ivoire

€ 16

 

Palet chocolat, biscuit sacher

Crème chocolat au lait Jivara/mousse chocolat noir Guanaja

€ 16

 

Nous attirons votre attention sur le fait que la carte n’est pas disponible les vendredi et samedi soir.

 

             Les prix s’entendent tva et service compris.


          
663, BRUSSELSESTEENWEG, 3090 JEZUS-EIK, Belgique
+32 2 657 67 88
sc