RESTAURANT ALAIN BIANCHIN TEL. +32 2 657 67 88
La Carte February - March

Februari / Maart kaart 

Voorgerechten

   

Gambero rosso di Mazara, burrata

Bronte pistachio pesto/coulis van de koppen

€ 36

 

      Gekonfijte aubergine met saté uit Taiwan, gerijpte Holsteiner runderroos

Bonito sesam/witte munt/sudachi-kombu ponzu saus

€ 34

 

Gerookte holle oesters van St-Vaast-La-Hougue, met nori gejodeerde vinaigrette

Groene selder/linzen uit Norcia

€ 39

 

     Konngskrab van Kamchatka mouw, kaviaar Top Selection

 

Zeesla/zwarte radijs/gerookte zure room

   € 55

 

 Aangebraden eendenlever

Appel/bloedappelsien/uien/soja

€ 39

 

Vis, vlees

 

 Geroosterde skrei in de oven, Vadouvan bouillon

Cime di rape/gerookte olijfolie

€ 48

 

Sint Jakobsschelp en zwarte truffel

Groene asperges/merg/sjalot vinaigrette

€ 55

 

Gebraden « au sautoir »filet van rundvlees Simmenthal

Winterse groeten/rundvleesjus

€ 55

 

Kalfszwezerikken van melk kalf uit Corrèze met truffel

Romeinsesla stelen/dragon/tijm

€ 62

 

Kaas

Gerijpte kazen van Julien Hazard te Ukkel

€ 18

 

Nagerechten

 

Zachte koekje, amandelroom

Ananas/koriander/cacao-chili

 

€ 16

 

Grapfruit/yuzu/gekonfijte kumquat

 

Meringue/citroen/gember

 

€ 16

 

Opalys witte chocolade palet, koffie/anijs

 

Guanaja chocoladesorbet

 

€ 16

  

We vestigen uw aandacht op het feit dat de kaart niet beschikbaar is op vrijdag en zaterdagavond 

 

 

 

Entrées

 Gambero rosso di Mazara, burrata

Pesto de pistaches  de Bronte/coulis de ses têtes 

€ 36

         

            Aubergine confite au saté de Taiwan, rose de bœuf Holstein maturé            

Sésame bonite/menthe blanche/sauce ponzu sudachi-kombu

 € 34 

 

      Huîtres creuses de St-Vaast-La-Hougue fumées au nori, vinaigrette iodée

                Lentilles de Norcia/céleri vert                

€ 39

 

Manchon de Crabe Royal de Kamchatka, caviar Top Sélection

Laitue de mer/radis noir/crème aigre fumée

€ 55

 

Foie gras de canard poêlé

Pomme/orange sanguine/oignons/soja

 € 39

Poisson, viande

 

Dos de skrei rôti au four, bouillon au Vadouvan

Cime di rape/huile d’olive fumée

€ 48

 

Coquilles Saint-Jacques et truffe noire

Asperges vertes/moelle/vinaigrette échalotes

€ 55

 

Filet de bœuf Simmenthal poêlé au sautoir

Légumes d’hiver/jus de boeuf

€ 55

Noix de ris de veau de lait à la truffe

Tiges de romaine/estragon/thym

€ 62

Fromages

 

Fromages affinés par Julien Hazard à Uccle

€ 18

 

Desserts

 

 Biscuit moelleux, crème d’amandes

Ananas/coriandre/cacao-chili

€ 16

 

Pamplemousse, yuzu, kumquat confit

Meringue/citron/gingembre

€ 16

 

Palet chocolat blanc Opalys, café/anis

Sorbet chocolat Guanaja

€ 16

 

Nous attirons votre attention sur le fait que la carte n’est pas disponible les vendredi et samedi soir.

 

             Les prix s’entendent tva et service compris.


          
663, BRUSSELSESTEENWEG, 3090 JEZUS-EIK, Belgique
+32 2 657 67 88
sc