RESTAURANT ALAIN BIANCHIN TEL. +32 2 657 67 88
La Carte

Voorgerechten

Gambero rosso, bar ravioli met chinese bieslook

citrusolie/bouillon van de hoofden

€ 34

 

                            Féra van meer Léman gekookt in japanese stof en gerookt 

                   Verjus/ apple Pink Lady              

€ 34

 

  Groene asperges « Les jardins de Provence » van Jérôme Gallis gekookte minuut

Verkruimel van zuring/verbrande laurierolie

€ 39

 

         Nori gerookte holle oesters van St-Vaast-La-Hougue, gejodeerde vinaigrette

Groene selder/linzen uit Norcia

€ 39

 

  Hopscheuten van Eric Lagache uit Poperinge en hun gepocheerd ei

Caulier bier

€ 58

 

                          Keizerlijke scampi gestoomd met schaaldieren, walnoot pasta

Gedroogde bloemen van venkel/boekweit-sesame nougatine

€ 39 voorgerecht/€ 55 gerecht               

 

Vis, vlees, gevogelte

 

 Zwemmen van tong uit zeebrugge

Groene en wit asperges/wilde knooflook

€ 55

 

Kalfsvlees uit Dordogne

Morille/groene asperges/bittere andijvie

€ 55

 

Zadel of lamsrack Lacaune uit Pays d’Oc

artisjok/venkel/pomponette van abbat

(voor 2 pers.) € 58/pers.

 

Zwarte Géline van Caussade van Frédéric Goguet in braadpan, lutée met Champagne

Groeten in de pot/Fine Champagne

(voor 2 pers.) € 48/pers.

 

 

Kaas

 

Gerijpte kazen van Julien Hazard te Ukkel

€ 16

 

 

Nagerechten

 

 Vla taart van infusie « sale gamin » en zijn ijs

Lichte room met amandelmelk

14 €

 

Sicilia sinaasappelsoep met kruiden

Walschot witte kaas sorbet/citroen

€ 14

 

Chocoladepalet Origins Dark Costa-Rica 64%

Intense glazuur/chocolade sorbet Vietnam 73%

€ 14

 

          

 

Alle prijzen zijn btw en dienst inbegrepen.

 

 

Entrées

 

    Gambero rosso, raviolis de bar à la ciboulette chinoise

Huile d’agrumes/bouillon de ses têtes

€ 34

 

Féra du lac Léman cuite au torchon japonais et fumée 

Verjus/ pomme Pink Lady

€ 34

 

  Asperges vertes « Les jardins de Provence » de Jérôme Gallis cuisinées minute

Chiffonnade d’oseille/huile de laurier brûlé

€ 39

 

Huîtres creuses de St-Vaast-La-Hougue fumées au nori, vinaigrette iodée  

Lentilles de Norcia/céleri vert

€ 39

 

  Jets de houblon d’Eric Lagache à Poperinge et leur œuf poché

Bière Caulier

€ 58

 

               Langoustines Impériales cuites à la vapeur de crustacés, pâte de noix

Fleurs séchées de fenouil/nougatine sarrasin-sésame

€ 39 entrée/€ 55 plat

 

Poisson, viande, volaille

 

 Nage de sole de zeebruges

Asperges vertes et blanches/ail des ours

€ 55

 

Côte de veau de Dordogne

Morilles/asperges vertes/endives amères

€ 55

 

Selle ou Carré d’agneau Lacaune du Pays d’Oc

Artichauts/fenouil/pomponette de ses abbats

(pour 2 pers.) € 58/pers.

 

Géline noire de Caussade de Frédéric Goguet en cocotte, lutée au Champagne

Légumes au pot/Fine Champagne

(pour 2 pers.) € 48/pers.

 

Fromages

 

Fromages affinés par Julien Hazard à Uccle

€ 16

Desserts

 Tarte au flan infusion « sale gamin » et sa glace

Crème légère au lait d’amandes

€ 14

Soupe d’oranges de Sicile confites aux épices

Sorbet au  fromage blanc Walschot/citron

€ 14

Palet chocolat  Origins Dark Costa-Rica 64 %

Glaçage intense/sorbet chocolat Vietnam 73%

€ 14

 

 

             Les prix s’entendent tva et service compris.


          
663, BRUSSELSESTEENWEG, 3090 JEZUS-EIK, Belgique
+32 2 657 67 88
sc