RESTAURANT ALAIN BIANCHIN TEL. +32 2 657 67 88
La Carte

Voorgerechten

 

« Imperial Gold » Kaviaar, gerookte makreel

Romige aardappel/kastanje/William peer gel

62

 

  Langoustines gekookt op lavasteen en stoom van schelpdieren, walnoot pasta

             Gedroogde bloemen van venkel/boekweit-sesame nougatine

€ 42

          

Gerookte holle oesters van St-Vaast-La-Hougue met nori, gejodeerde vinaigrette

Groene selder/linzen uit Norcia

€ 39

 

Fijn gesneden Sint-Jacobs schelpen in ravioli van gerookte knolselder met hooi

Paneermeel van Comté/Sint-Jan noten/Jurawijn/eeuwige selderij

€ 39

 

Origami van Noordzee zwemkrabschaar

Pompoenbouillon/schaaldierenolie/Espelette-peper

€ 39

 

Gebakken eendenlever met citrusvruchten

Apple/peer/uien/scallions

€ 39

 

Vis, gevogelte, vlees

 

 

Vissen uit kleine vissersboten afhankelijk van de aankomst

Butternut/tamarin/zwarte knoflook

€ 52

 

Geroosterde fazant in stoofpot met witloof

Spruitjes/aardappelwafel/Fine Champagnesaus

€ 55

 

 

Hertenfilet uit onze Ardennen, gegaard en gegrild boven een houtvuur, poivradesaus

Herfstgroenten/kornoeljebessenchutney/bergpeper

€ 55

 

Hare / Deer / Boar   

  Volgens aankomst van het jacht

€ 62 / € 62 / € 48

 

Kaas

 

Gerijpte kazen van Julien Hazard te Ukkel

€ 20

 

Nagerechten

 

Kastanjes

Meringue soufflé/gerookte kastanjecrème/hazelnootpraliné/kastanje-ijs

€ 16

 

Citrusvruchten

Romige citroen/krokant/marmelade/citroen espuma/gekonfijte citroen « cédrat »/Yuzu gemonteerde ganache/tequila sorbet

€ 16

 

Baba met Double Aged Rum " Ghost in a bottle " van Hoeilaart

Licht geklopte room met vanilie uit Tahiti

22

 

Chocolat- boekweit

Zandkoek boekweit/romige chocolade/mousse van boekweit en whisky/boekweitijs

€ 16

 

 

We vestigen uw aandacht op het feit dat de kaart niet beschikbaar is op vrijdag en zaterdagavond 

 

Entrées

Caviar « Impérial Gold », maquereau fumé

Crémeux de pommes de terre/châtaigne/gel de poire William

62

 

Langoustines impériales cuites sur pierre de lave à la vapeur de crustacés,

pâte de noix

Fleurs séchées de fenouil/nougatine sarrasin-sésame

€ 42

 

Huîtres creuses de St-Vaast-La-Hougue fumées au nori, vinaigrette iodée

                   Lentilles de Norcia/céleri vert                

€ 39

 

 Emincé de coquille Saint-Jacques en fines ravioles de céleri rave fumé au foin

Chapelure de Comté/noix de la St-Jean, vin du Jura/céleri éternel

€ 39

 

Origami de pinces de crabe nageur de la Mer du Nord

Bouillon de potiron musqué/huile de crustacés/piment d’Espelette

€ 39

 

 Foie gras de canard poêlé aux agrumes

Pomme/poire/oignons/cébettes

€ 39

 

Poisson, viande, volaille

 

Poisson de petits bateaux selon l’arrivage

Butternut/tamarin/ail noir

€ 52

 

Faisan rôti en cocotte aux chicons

Choux de Bruxelles/gaufrette de pomme de terre/ sauce Fine Champagne

€ 55

 

Filet de biche de nos Ardennes lardé et grillé au feu de bois, sauce poivrade

Légumes d’automne/chutney de cornouille/poivre des montagnes

€ 55

 

Lièvre / Chevreuil / Marcassin

Selon l’arrivage de nos chasseurs

€ 62 / € 62 / € 48

 

Fromages

 

Fromages affinés par Julien Hazard à Uccle

€ 20

 

Desserts

 

 Le marron

Meringue soufflée/crème de marrons fumés/praliné noisette/glace aux marrons

€ 16

 

Les agrumes

Crémeux citron/biscuit/marmelade/espuma citron/cédrat confit/ganache montée Yuzu/sorbet tequila

€ 16

 

Baba au rhum Double Aged « Ghost in a bottle » de Hoeilaart

Crème mi-montée à la vanille de Tahiti

22

 

Choco-sarrasin

Sablé sarrasin/crémeux chocolat/mousse sarrasin-whisky/glace sarrasin

€ 16

 

 

Nous attirons votre attention sur le fait que la carte n’est pas disponible les vendredi et samedi soir.

 

  Les prix s’entendent tva et service compris.


        
663, BRUSSELSESTEENWEG, 3090 JEZUS-EIK, Belgique
+32 2 657 67 88
sc