RESTAURANT ALAIN BIANCHIN TEL. +32 2 657 67 88
NEW YEAR'S EVE 2017 - 2018

Oudejaarsavond menu 2018   135 €/pers.

    200 €/pers. All In (kaas, aperitief, wijn, water en koffie inbegrepen

 

 

Proevertjes

 

Feestelijke degustaties

 

Menu

 

Fijn gesneden Sint-Jacobsvruchten, zilte vinaigrette, roze bessen en Baeri-kaviaar

 

Stoofpotje van kreeft, gevanilleerde jus, dragon en kleine groenten

 

Zeebrugse tong gevuld met grijze garnalen, prei en champagnesaus

 

Landelijke hertekalf-filet, geschroeide wortelgroenten met zwarte truffels, amandine-aardappels,                                     cacao-chili “poivrade “saus

 
Selectie van gerijpte kazen door Julien Hazard (alleen in het menu all in)

 

Pré-dessert

 

Dessert van het Nieuwe Jaar

 

Mignardises 

 

 

 

Om te reserveren dient een voorschot van 40% op rekening BE51 0689 0126 9362 gestort te worden met als communicatie: uw naam + oudejaarsavond of oudejaarsavond all-in.

Het is ook mogelijk om het rechtstreeks in het restaurant te komen betalen. Reserveringen zonder aanbetaling worden beschouwd als geannuleerd

 

Bedankt voor uw begrip.

 

Menu du Réveillon du Nouvel An 2018 - 135 €/pers.

                                200 €/pers. All In (fromage, apéritif, vin, eau et café compris)

 

Amuse- bouches

 

Dégustations Festives

 

Menu

 

Emincé de Saint-Jacques, vinaigrette iodée, baies roses et caviar Baeri

 

Cassolette de homard, jus de ses têtes vanillé, estragon et petit légumes taillés

 

Sole de Zeebruges farcie aux crevettes grises, tombée de poireaux et sauce Champagne

 

Filet de chevreuil du pays, poêlée de légumes racines aux truffes noires, pommes amandines, sauce poivrade au cacao-chili

 

Sélection de fromages affinés par Julien Hazard (seulement dans le menu all in)

 

Pré-dessert

 

Dessert du Nouvel An

 

Mignardises 

 

 

 

--

Pour réserver, un acompte de 40 %  devra être versé sur le compte BE51 0689 0126 9362 avec la communication suivante : votre nom + réveillon ou réveillon all in.

Il est également possible de le payer directement au restaurant.

Les réservations sans versement d’acompte seront considérées comme annulées

 

Merci de votre compréhension.


          
663, BRUSSELSESTEENWEG, 3090 JEZUS-EIK, Belgique
+32 2 657 67 88
sc